Salestalent met passie voor media gezocht

Wij zijn CMC Media, een marketing- en mediabureau dat exclusief toegang biedt tot meerdere scorende communicatiekanalen in Limburg.  Wij combineren een uniek media-aanbod (radioreclame Qmusic Limburg, Foroxity bioscoopreclame en digitale snelwegreclame N280 Roermond) met een zeer groot bereik in Limburg. Bovendien werken onze media onderling versterkend. Daarnaast organiseren wij voor onze opdrachtgevers diverse soorten marketingopdrachten.  

Functie-inhoud:

Als aanvulling op ons team van ervaren professionals én om onze groeiambitie te realiseren zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Jouw uitdaging ligt in het maken van de vertaalslag van de behoefte van de klant naar een pakkende mediacampagne. Je focus ligt extern en je weet de juiste toon te pakken in de contacten met diverse klanten.

Jouw profiel:

Je bent een klantdenker pur sang, een stevige gesprekspartner voor je collega’s en weet mensen te winnen voor jouw ideeën. Daarnaast ben je bent creatief, energiek en resultaatgericht. Als persoon ben je zelf-startend, hebt een constructieve werkhouding en bent gericht op samenwerking. Je weet daarbij urgente en belangrijke prioriteiten te onderscheiden. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit.
Je hebt aantoonbare sales (liefst media-) ervaring en werkt en acteert op HBO-niveau. Bovendien heb je een netwerk in en kennis van de Limburgse markt. Je werkt van thuis uit en hebt regelmatig contact met het kantoor in Roermond. Deze baan kun je als parttime of fulltime freelancer doen, al dan niet gecombineerd met een andere baan.

Wij bieden jou:

  • Een creatieve werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing
  • De vrijheid om als freelancer je eigen tijd en werk in te delen
  • Een interne opleiding over ons bedrijf en onze media
  • Regelmatige salestrainingen
  • Uitstekende provisie-inkomsten
  • Toegang tot ons netwerk van opdrachtgevers
  • Ondersteuning door onze backoffice
  • Samenwerking in een leuk team

Is dit de freelance baan voor jou, stuur dan je motivatie + cv naar info@cmcmedia.nl
Indien je vragen hebt over deze vacature bel dan met Tanja Clercx, 06-14416613.
CMC Marketing en Media BV
Wilhelminalaan 1
6042 EK Roermond