Limburg Magazine 2021

Met veel trots presenteren wij het nieuwe Limburg Magazine, dat vanaf 1 april gratis te verkrijgen is bij de VVV’s en bij alle 400 partners in Noord- en Midden-Limburg. CMC Marketing heeft dit project uitgevoerd in samenwerking met Destinationmakers.nl. Storytelling staat centraal in het magazine, in de routes en natuurgebieden, waaronder de Maasfietsroute, het Hertogenpad, Grenspark Kempen-Broek en De Meinweg. Het magazine wordt uitgegeven in een Nederlandstalige- en Duitstalige editie.

Nieuwe insteek

CMC Marketing heeft samen met Destinationmakers.nl gekozen voor een nieuwe, frisse aanpak voor het magazine. De routes, natuurgebieden en plaatsen in Noord- en Midden Limburg (en net over de grens) worden onder meer aan de hand van verhalen in beeld gebracht om bezoekers van ver en dichtbij, fietsers, wandelaars en ruiters, te inspireren. Met allerlei verschillende bloggers en een nieuwe vormgever hebben we gezocht naar een speelse manier om bijvoorbeeld de Maas, de fietsroute, de kunstwerken en de terrassen in beeld te brengen.

Giel Polman, directeur van Limburg Marketing licht toe: “Het is altijd een uitdaging om alle partners en mooie locaties een plaats te geven in het magazine. ” Daarom is er in het Limburg Magazine ruim aandacht voor coronabestendige activiteiten voor gezinnen, vriendengroepen en stellen zoals een asperge-workshop in Roggel, een tochtje op een e-chopper langs de kastelen in Baarlo of klimmen en klauteren in het Klimbos in Weert. Designer Outlet Roermond is een van de bekendste trekpleisters van de regio. Fleur en Ellis van de website Liefs uit Limburg brengen ook andere leuke plaatsen als Heythuysen, Panningen en Venray op een originele manier onder de aandacht en beschrijven diverse winkels, horecagelegenheden en bijzondere plekjes die de moeite van een bezoekje absoluut waard zijn.  In het Limburg Magazine staan genoeg ideeën en adressen voor een geslaagde vakantie, inclusief verrassende accommodaties met eigen kookgelegenheid.

Lancering

De reportage van de officiële lancering van het Limburg Magazine kun je hier bekijken. Op de website Hart van Limburg kun je het Limburg Magazine digitaal lezen.

Wil je meer weten over onze aanpak van dit project of wil je het gedrukte magazine graag gratis ontvangen om tips op te doen, stuur dan een mail naar info@cmcmarketing.nl