Qmusic Limburg treft maatregelen met actieplan

Qmusic Limburg Shout-out naar Limburg!

Er wordt in deze bijzondere tijd veel gevraagd van de Limburgse ondernemers. Sommige hebben hun bedrijf tijdelijk moeten sluiten , zijn in allerijl volledig op hun online activiteiten aangewezen of hebben bezorgdiensten moeten starten.
Dit vraagt vaak ook om aangepaste communicatie. Om onze klanten de komende periode te helpen heeft CMC-Media in overleg met Qmusic Limburg besloten om alle radiocampagnes direct te verdubbelen!

Actieplan Qmusic Limburg

Deze bijzondere tijd vraagt nu eenmaal ook om bijzondere maatregelen. Om onze klanten te steunen zullen wij het aantal spots van alle campagnes voor de maanden april t/m augustus verdubbelen! Deze actie geldt ook voor nieuwe klanten. Op deze manier ontstaat er nóg meer impact en kan er ook voor gekozen worden om in verschillende spots meer te communiceren. Zo kunnen bijvoorbeeld online-verkoopacties, speciale openingstijden of bezorgdiensten bekendgemaakt en gestimuleerd worden.

Meer radioluisteraars

Omdat we meer thuis zijn wordt media ook anders geconsumeerd dan normaal gesproken. Dit leidt, naast grotere online en televisieconsumptie ook voor een aanzienlijke stijging van het radio luisteren. In de laatste cijfers zien wij een toename van zowel het aantal luisteraars als een stijging van het aantal uren dat naar de radio geluisterd wordt.

Qmusic Limburg steunt zorgcampagne

De vraag naar extra, tijdelijk zorgpersoneel neemt nog steeds toe. Daarom zijn Zorgnet Limburg, Limburgvac en Qmusic Limburg de multimediacampagne ‘Laat je zorghart opnieuw spreken voor Limburg’ gestart. De campagne richt zich dan ook op een grote doelgroep van voormalig verpleegkundigen, oud-zorgverleners, verpleegkundigen zonder BIG-registratie en studenten aan een zorgopleiding.” De actie wordt breed uitgemeten in de Limburgse media met onder meer artikelen en advertenties op Limburgvac, De Limburger en radiocommercials op Qmusic Limburg. Bekijk hier het artikel op WijLimburg over deze campagne.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ik wil graag dubbel zoveel impact op Qmusic Limburg