Hoera er is er een jarig 🎉

Of beter gezegd, er zijn er twéé jarig.  Dit jaar mag CMC Media 10 kaarsjes uitblazen en Foroxity Filmarena mag zelfs 20 kaarsjes uitblazen.  
 
De naam Foroxity, die is ontstaan uit de oude bioscopen Het Forum uit Sittard en de Roxy bioscoop uit Geleen, is al 20 jaar een begrip in de regio Sittard en Roermond. 
 
In de afgelopen 20 jaar hebben veel inwoners van de regio Sittard en Roermond nostalgische herinneringen aan de Foroxity.  Als tiener samen met je eerste date naar de bios, of de parkeerchaos tijdens de première van Fifty Shades of Grey.
 
De familie Vandenbergh is al vier generaties een echte bioscoopfamilie. Nog steeds zijn ze op zoek naar innovaties om de beleving van hun bezoekers zo optimaal mogelijk te maken. De Foroxity is een van de weinige bioscopen met een eigen satellietverbinding waarmee ze met extreem hoge kwaliteit concerten en operavoorstellingen kunnen uitzenden. Ook zijn ze de enige bioscoop waar de film na de pauze één minuut wordt teruggespoeld.
 
CMC Media (Clercx Media Concepts) bestaat dit jaar 10 jaar en Foroxity Filmarena was 10 jaar geleden de eerste businesspartner van CMC Media. Samen met Foroxity Filmarena hebben ze het mogelijk gemaakt voor regionale adverteerders om betaalbare full-motion bioscoopcommercials aan te bieden 
 
Wie jarig is moet natuurlijk ook trakteren‼ Daarom hebben wij de Happy BDAY Actie bedacht.
20 + 10 = 30 weken adverteren voor de prijs van 20 weken*
Wil jij ook met jouw bedrijf of organisatie shinen in de Foroxity Filmarena?
Neem dan snel contact met ons op.

*inkoop tot 31 december 2022, start uiterlijk in 1e kwartaal 2023